Plots verscheen daar een e-mail van Verdel ICT&Media. Zij waren genomineerd voor de Kaag & Braassem ondernemersprijs en werden uitgenodigd om hiervoor een video aan te leveren bij de OVA. In 3 weken stond de deadline en zal de video op groot scherm voor 200 lokale ondernemers en klanten van Verdel worden gepresenteerd. De agenda's waren hartstikke vol maar voor zo'n mooie kans maak je natuurlijk tijd.

Al gauw barstte in het mail verkeer de eerste ideeën los, en na een uurtje rond de tafel lag daar een plan. Het idee was om de video net even anders in te steken als wat men verwacht van een ICT bedrijf. Uit ervaring wist Barry ook dat het wat rumoerig kan zijn in de zaal, dus we hadden een opening nodig welke aandacht zou trekken.


We kozen voor een regionale focus waarbij we niet alleen in kantoor zouden filmen, maar ook veel daar buiten. Verdel heeft veel impact op de regio maar met alleen beelden in het kantoor is dat moeilijk om te laten zien. 

Daarbij was het belangrijk om de dynamiek van het bedrijf goed uit te lichtten. Veel snelle processen, communicatie en veranderingen, maar alles met een grote lach en een laagdrempelig imago. 

Datum: November, 2019
Crew: Roos Jansen, Lichtgevoelig Filmproducties
Fan van Verdel ICT&Media? Wij ook! 
Bekijk hier de andere video's welke wij met Verdel hebben ontwikkeld.
Back to Top