Lichtgevoelig is een idee ontstaan tijdens mijn studie. Door de jaren heb ik een hoop mogen leren van verschillende mentoren op verschillende locaties. Tijdens dit leren zijn er een hoop ideeën ontstaan over video, ik heb ervaren waar ik enthousiast van word en waar niet.

Waar het op neer komt: Ik heb gewoon heel veel ideeën. Ik weet dat ik daarmee waarde kan genereren voor anderen, maar dan moet ik wel in de positie staan om keuzes te mogen maken. Lichtgevoelig is ontstaan zodat ik mijn ideeën over video en het gevoel welke ik hierin zoek beter kan realiseren, delen en verder ontwikkelen.

Met ieder project leer ik iets nieuws: ik leer iemand kennen. Wat is iemand zijn verhaal? - Waarom gaat zijn hart sneller kloppen door dit onderwerp? Staat zij iedere ochtend op met een doel voor ogen? - Ik vind het prachtig om hier naar te luisteren en krijg hier dan ook ontzettend veel energie van. Die energie dan omzetten in een video welk dat verhaal doorverteld, met prachtige beelden en een leidend gevoel, dat is mijn doel.

Ik zet mij in voor creatieve verhaalvertelling, met de mens centraal en een toekomstbestendige lijst. Zo ontstaat er video welk de investering dubbel en dwars waard is. 


- RoosBack to Top