Opdrachtgever: MBB B.V.
Productie & Uitvoering: Lichtgevoelig Filmproducties​​​​​​​


De uitdaging
Vanwege Corona is voor veel mensen de wereld een stukje stiller geworden. Er lijkt simpelweg niet zo veel te gebeuren. Maar niet op de bouw, daar staat men niet zo gauw stil. Integendeel; hier wordt in weer en wind hard doorgewerkt. 

Voor de kopers wie nu aan het wachten zijn op hun nieuwbouwwoning duurt het wachten echter lang. 

Niet alleen omdat zij veel thuis zijn en thuis werken waardoor de muren van de huidige woning toch steeds dichterbij lijken te kruipen, maar ook omdat de afstand tot de bouw groot aanvoelt. Een bezoek aan de bouw met bijvoorbeeld de gebruikelijke kijkdagen is simpelweg even niet mogelijk. Maar juist nu zijn de mensen erg toe aan een stukje perspectief en een nieuw uitzicht.


​​​​​​​

Het idee
Voor MBB is dit een mooie kans, om te laten zien dat zij meedenken met hun kopers door de kijkdagen niet simpelweg uit de agenda te schrappen, maar digitaal aan te bieden. Bij MBB stond iedereen dan ook direct in de startblokken en werd direct een plan gemaakt voor de opnames. We realiseren een video waarin de bouwput en de verschillende woningen mooi worden uitgelicht, met opslepende muziek, oog voor details en ruimtelijke luchtbeelden. Zo ontvangen de kopers een prachtige video van de ontwikkeling van hun nieuwe woning en kunnen zij even ervaren dat de wereld niet stil staat. Een video welke zeker veel gedeeld zal worden met vrienden en familie en nog veel zal worden teruggekeken.
​​​​​​​
Datum oplevering: Mei 2021
Back to Top