Voor wie?

In-Balance is een sportschool in Roelofarendsveen. Zij waren op zoek naar video materiaal ter promotie van de verschillende groepslessen uit het rooster. We zijn in gesprek geraakt en hebben de volgende reeks video's geproduceerd.​​​​​​​
Doelstelling
Het doel van de video's is dat de kijkers niet alleen zin krijgen om te sporten met opzwepende muziek, dynamische beelden en strakke montage technieken maar dat het specialistische fysio vlak van In-Balance wordt onderstreept. 

Met animaties wordt extra informatie visueel in beeld gebracht. De groepslessen zijn niet alleen voor krachtpatsers maar ook voor hulp met technisch sporten!
Social Media
De video's zijn opgeleverd in verschillende lengtes zodat ze maximaal kunnen worden ingezet op Social Media. Zo is de 6 minuten groepslessen video opgeleverd als 6 minuten video en 6x1 minuut video voor maximale costumer engagement. 


Narrowcasting
Naast video materiaal levert Lichtgevoelig ook de maandelijkse Narrowcasting voor de schermen van InBalance aan. Er is een samenwerking opgezet waarbij InBalance de inhoud van de schermen inricht en Lichtgevoelig de technische verrichtingen. Foto- en video grafische content kan worden aangeleverd of geproduceerd. De video's zijn daarbij zo gemonteerd dat ze ook zonder geluid duidelijk zijn. 

Zo is er bij InBalance iedere maand iets nieuws op de schermen in de sportzaal.
Back to Top