[ Coming Soon ]

De afgelopen maanden zijn Wendy Goudzwaard, Ineke Kremers en Lichtgevoelig druk bezig geweest met de vertaling van SES "Slim & Efficient Solliciteren" als Coaching Leertraject tot Online Academie. 

In 56 video's, variërend in lengte van 2 tot 20 minuten, helpt Wendy Goudzwaard haar leerlingen met het kritisch kijken naar hun eigen carrièrepad. Welke baan past echt bij mij, en hoe bemachtig ik deze baan? 
Verwacht praktische tips zoals het opstellen van een CV, opvallen op een netwerkborrel en het inrichten van een krachtige LinkedIn pagina maar ook aandacht voor Soft Skills: Hoe vind ik uit wat ik echt wil en kan en waar vind ik de zelfvertrouwen om zo'n avontuur met mijzelf aan te gaan?

Lichtgevoelig is samen met Wendy gaan kijken naar deze training en heeft geholpen deze te vertalen tot een digitaal eindproduct.
Met niet alleen video opnames maar ook passende themakleuren, muziek, geanimeerde grafische elementen en professionele thumbnails is de videoserie echt een krachtig totaalpakket met prachtige tips en wijsheden geworden. Met Wendy haar zonnige maar ijzersterke character op de voorgrond.

De SES online academie is te bezoeken op Wendy haar website www.ikbengoudwaard.nl.

Back to Top