Een korte kennismaking in video, de showreel belicht een selectie van recente producties. Bekijk in 30 seconden hoe video van Lichtgevoelig er uit kan zijn of bekijk de projecten in mijn portfolio voor een diepere duik in Lichtgevoelig Filmproducties.
...of lees meer over Lichtgevoelig door verder te scrollen...
Jouw verhaal in beeld

- Mijn missie -


Video is voor mij een ontzettend persoonlijke dienst; het verhaal van een product, persoon of bedrijf vertellen in beeld. De sleutel voor een goede video ligt voor mij in het gevoel welk deze opwekt; raakt de kijker geïnspireerd, gemotiveerd, geactiveerd of een beetje stil, dan krijgt de video een plaatsje dicht bij de kijker en wordt het verhaal doorverteld.

Video maken doe je niet alleen maar in goede samenwerking. Met Lichtgevoelig help ik dit te realiseren door een gezamenlijke kijk naar de intenties voor de video en belangen van de verteller.

Ik vind het prachtig om mensen een mooi medium te bieden voor hun verhaal. Ik geloof in mensen met een idee en passie, daar raak ik altijd enthousiast van. Ik hoop met Lichtgevoelig het enthousiasme van ondernemers en idee ontwikkelaars een krachtige en betekenisvolle service te bieden. Met als doel dat jouw verhaal niet alleen wordt verteld, maar ook wordt gezien, gehoord, en wordt doorverteld.
video van lichtgevoelig

- Ervaring & Kwaliteit -


Een tijd lang heb ik voor waanzinnige klanten in Amsterdam en Malta freelance en in dienstverband mogen werken. Deze opnames waren, en zijn nog steeds, héél spannend. Met een grote crew en een groot budget staat er simpelweg veel op het spel. Zulke draaidagen zijn fantastisch, maar niet voor ieder verhaal de beste keuze.

Met Lichtgevoelig vertellen we het verhaal van de ambacht, als enkele cameravrouw of met een kleine crew. Deze werkwijze creëert een meer gemoedelijke sfeer en drukt het risico en de kosten. Er is zo meer ruimte voor improvisatie, reageren op het moment en wat goed voor u voelt.
Video als investering voor later.

- Met een goede voorbereiding. -


Het is voor mij een uitdaging om een mooie, duidelijke video af te leveren welk niet alleen op het moment waarde biedt maar voor langere tijd sprekend is. Mijn doelstelling is kwaliteit over kwantiteit en hiervoor is aandacht cruciaal.

Door een gezamenlijke kijk naar de intenties voor de video, het platform waarop deze terecht komt, en de belangen van de verteller ontstaat een toekomst-bestendig portret welk past bij de visie, positie en het publiek van de onderneming. ​​​​​​​

Bekijk de projecten van Lichtgevoelig

Back to Top